Missionsbibelskola

Låt Gud utrusta och forma dig att nå människor med budskapet om Jesus, bland de onådda i Asien eller bland invandrare, flyktingar och svenskar här hemma. Ta chansen!

Institute of Inter Cultural Studies

 

14 oktober 2023 – 20 mars 2024

Missionsbibelskola


Har du någon gång velat lära dig mer om olika kulturer och religioner? Att bli utrustad att berätta för människor om Jesus? Vill du se och uppleva nya platser och få vänner för livet? Känner du att du vill komma ur din bekvämlighet, utmana dig själv och få ett hjärta för de onådda och förlorade?

Då är Institute of Inter Cultural Studies något för dig!


IICS drivs av en asiatisk teologisk högskola i samarbete med All Nations. Det är en sex månader lång missionsutbildning i hjärtat av Syd och Sydostasien. Det är en utbildning för både unga och gamla och du behöver ingen tidigare bibelskola eller teologisk utbildning för att kunna gå kursen. Samtidigt är den unika approachen och upplägget något som passar även dig med tidigare teologiska studier.


För endast 14 000 kr får du en utbildning med lärare i världsklass samt mat och boende under vistelsen. Flyg tur och retur mellan Sverige och det specifika landet tillkommer.


Nästa årskurs börjar hösten 2023


I december månad har du praktik i ett avlägset samhälle eller by. Antingen i den specifika regionen eller på något av de fält där All Nations arbetar. För praktik utanför den specifika regionen tillkommer resekostnad och en mindre summa för uppehälle.


Ta chansen! Låt Gud utrusta och forma dig att nå människor med budskapet om Jesus, bland de onådda i Asien eller bland invandrare, flyktingar och svenskar här hemma. Skicka oss ett meddelande för mer info om utbildningen!

Ämnen:

Bridge Courses:

Bible Survey

Biblical Foundation of Mission

Basic Theological Foundations

Basic Biblical Interpretation & Preaching


Mission Focussed Courses:

Introduction & Approach to Major Religions

Cross Cultural Communication

Anthropology for Christian Missions

Spiritual Warfare & Missionary Orientation

Evangelism & Discipleship

Missional Leadership