Webbutik

The Bible warns us about false prophets and teachers who attempt to lead Gods people astray from the truth. Today there are more heresies, false cults and teachers than ever before. How can we protect ourselves and our churches from these destructive teachings and cults? And how can we discern whether or not something is from God? This book presents basic biblical principles for checking teachings, teachers and spiritual movements against scripture. It takes a closer look at some major issues within cult groups and in false doctrines, and presents clear teaching from the Holy Bible, comparing it with distortions of the truth that are found in dangerous spiritual environments..

Testing the Spirits: Biblical Principles for Spiritual Discernment

av Jonny Martinsson

MJUKBAND, 2017, Engelska, ISBN 9789177732020

Till alla folk: Introduktion till mission ger en grundläggande och utmanande undervisning kring missionsbefallningen, och om hur vi som församlingar och individer kan vara med och dela evangeliet med dem som aldrig hört. Råd och tips inför missionsresor blandas med skildringar av onådda folkgrupper, hur man kan vara med och be för dem, samt hur man kan dela evangeliet på internet och sociala media. Dessutom ges tips på missionsorganisationer, utbildningar, böcker och hemsidor för ett liv i mission.

Till alla folk: Introduktion till mission

av Jonny Martinsson

MJUKBAND, 2016, Svenska, ISBN 9789176116333

"Vi lyssnar inte efter vad du säger vi söker vad som får dig att tala. Det är ingen tvekan om vad som driver Jonny Martinsson att formulera tankar om mission. Det som lyser fram är kallelsen! Ämnet är mission, texterna är entusiasm. Engagemang sprids från hjärta till hjärta. Det Jonny har skrivit är smittsamt."


                DAN SALOMONSSON                     

          PINGSTKYRKAN UPPSALA

"Tänk att det fortfarande finns många människor i världen som inte hört om Jesus en enda gång! Författaren skriver på ett lättläst, inspirerande och praktiskt sätt om hur du och jag kan vara med och göra en skillnad. Uppdraget är medryckande och brådskande! Här får vi verktyg för att be, ge och gå i samverkan med den Gud som älskar världen. Läs den och ge den vidare till en kompis!"


                 MARTIN STRÖM


   OPERATION MISSION SVERIGE

"Med stor realism och bakgrundserfarenhet guidar Jonny sin läsare kort men kärnfullt genom några av missionens utmaningar och fallgropar samtidigt som han kryddar med praktiska tips och tankar. Denna bok ges med fördel till missionsintresserade eller de som ska ut för första gången!"


             EDWARD SKÖLLERFALK


                         PINGST UNG